ACASA
Untitled Document
Eliberarea abonamentelor pentru persoanele beneficiare ale legilor speciale

      

Eliberarea abonamentelor pentru persoanele cu dizabilităţi se efectueaza in locatia de pe Strada Justiţiei, în fostul birou de primire declaraţii “taxa salubrizare”, dupa urmatorul program:


Ziua


Interval orar

Luni
INCHIS
Marti
08:00 - 16:00
Miercuri
08:00 - 16:00
Joi
08:00 - 16:00
Vineri
INCHIS
24 IANUARIE
INCHIS


       
 Eliberarea abonamentelor pentru detinuti politici, veterani, revolutionari si donatori de sange se efectueaza din sediul de pe Str. Maior Sontu, bl. D2, parter, in zilele de Vineri intre orele 10:00 - 12.00.


FACILITATI ACORDATE

       
  In conformitate cu H.C.L. nr.178/24.11.2016 si a Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date incepand cu data de 01.01.2017 abonamentele gratuite si reduse acordate persoanelor cu domiciliul stabil in municipiul Pitesti, beneficiare ale unor legi speciale, se vor elibera personal numai in baza urmatoarelor documente:

1. Abonamentele gratuite acordate beneficiarilor de ajutor social conform Legii nr.416/2001 pe baza tabelului nominal intocmit prin grija Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Pitesti prezentat cu 10 zile inainte de inceperea lunii pentru care se solicita abonament:
 - Act identitate BI/CI original si copie prezentat ori de cate ori beneficiarul solicita abonament;
 - Declaratie de Consimtamant completata de beneficiar;

2. Abonamente gratuite acordate persoanelor beneficiare a Decretului –lege 118/1990 si Legii 189/2000:
 - Act identitate BI/CI original si copie prezentat ori de cate ori beneficiarul solicita abonament;
 - Declaratie de Consimtamant completata de beneficiar;

3. Abonamentele gratuite acordate persoanelor beneficiare ale legii nr.44/1994 si ale Legii nr.341/2004:
 - Act identitate BI/CI original si copie, depuse o data la intocmirea dosarului beneficiarului;
 - Certificat de revolutionar si/sau legitimatie de veteran, original si copie depuse o data la intocmirea dosarului beneficiarului;

4. Abonamentele gratuite pentru persoanele cu handicap grav si accentuat, precum si pentru insotitorii persoanelor cu handicap grav, in prezenta acestora, insotitorii copiilor cu handicap accentuat, in prezenta acestora, insotitorii adultilor cu handicap auditiv si mintal accentuat, in prezenta acestora, asistenti personali ai persoanelor cu handicap grav si asistenti personali profesionisti ai persoanelor cu handicap grav sau accentuate, eliberate pe baza tabelului nominal pus la dispozitie de Directia de Asistenta Sociala a municipiului Pitesti:
 - Act identitate BI/CI original prezentat ori de cate ori beneficiarul solicita abonament;

5. Abonamentele reduse pentru donatorii de sange:
- Act identitate BI/CI original;
- Declaratie de Consimtamant completata de beneficiar;
- Adeverinta in original, eliberata conform HG nr.134/2006;

Declaratia se completeaza de fiecare data cand beneficiarul solicita abonament si se poate procura de la casele de bilete sau poate fi descarcata si de pe site din cadrul rubricii
"Declaratie de Consimtamant"

Nota: Refuzul titularului de completare a tuturor datelor din declaratie precum si refuzul predarii copiilor dupa actele mai sus mentionate, conduce la neeliberarea abonamentului solicitat.

Societatea este inregistrata ca operator de date cu caracter personal cu nr. 20521/2011.